@Bibberblues volgen

Robbert Duijf | Protestants kerkje

Wanneer: zaterdag 20:30
Waar: Protestants kerkje

LET OP. VOOR DIT OPTREDEN DIENT U TE RESERVEREN. ZIE DE ONDERSTE ALINEA VOOR ALLE INFORMATIE

Robbert DuifDe in 1974 geboren singer-songwriter, gitarist Robbert Duijf, is een passievol muzikant. Hij presenteert zijn muziek puur, oprecht en vol overgave. Als je Robbert live aan het werk ziet en hoort, speelt en vertelt hij verhalen in een mix van eigenwerk en traditionals. Hij won begin oktober de Dutch Blues Challenge.

Eigen werk en traditionals
Het eigen werk van de Heerlenaar is geïnspireerd door Charlie Patton, Sun House, Robert Johnson maar ook latere namen zoals Dave Van Ronk, John Renbourn en Michael de Jong. De traditionals brengt hij met een eigen frisse draai en beleving. Zijn nummers gaan vooral over passie, liefde, verdriet, vriendschap, angst en de dood, zaken die dicht bij hemen de wereld om hem heen staan. Het gitaarspel is toegewijd en neemt je mee op reis. Het voelt als A Walk down Memory Lane, early finger picking blues in open en standaard tuning, aangevuld met veel slide werk.

Reserveren

Het optreden in het Protestants Kerkje is het enige optreden waar kosten aan verbonden zijn. De kosten zijn 5 euro per persoon om het optreden bij te wonen. Hier is enerzijds voor gekozen omdat het ieder jaar drukker wordt in het kerkje en we de bezoekerstroom in toom willen houden. Daarnaast creëren we wat extra financiële ruimte om de muzikale kwaliteit te waarborgen en de rest van het festival wel vrij toegankelijk te kunnen houden. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (Frans Maas). Geef daarbij aan voor hoeveel personen je een plaats wilt reserveren. Je ontvangt dan een voorlopige reservering (zolang de voorraad strekt) met verdere informatie. Zodra de betaling in orde is is de reservering definitief en ontvang je een bevestiging die toegang geeft voor het optreden van Robbert Duif. Ben er op tijd bij, de plaatsen zijn beperkt en dit wil je niet missen!

Share