@Bibberblues volgen

Backyard Classics 2019

Zondag 1 september 2019 | Kempenmuseum Eersel 

Backyard Classics 2019Backyard Classics, het jaarlijkse zomerevenement van Stichting Bibberblues wordt weer gehouden op zondag 1 september 2019. Het bestuur is al weer enkele keren tezamen gekomen om ook dit jaar weer een gezellige muzikale dag neer te zetten. Vorig jaar zijn wij een nieuwe weg ingelslagen met een nieuwe indeling, diverser pallet aan eten en drinken en een muzikaal programma over verschillende podia. 

Bertus Borgers en meer....

Bertus Borgers komt dit jaar naar Backyard Classics voor maar liefst twee intieme sessies in De Schop (zaaltje van het museum) Deze geboren Vessemnaar kent landelijke bekendheid danzij zijn optredens met de Golden Earring en Herman Brood, maar heeft zelf ook een prachtig repertoire. Samen met zijn Broer bengt Bertus twee verschillende sessies. Als muziekliefhebber moet je dan ook beide hebben bijgewoond. Een heuse smaakmaker voor in de backyard.  

Programma Backyard Classics 2019

15:00 - Zoden Aan De Dijk (Dijk Cover Band)
15:45 - Bertus Borgers (1ste set)
16:30 - Chessmasters
17:15 - Bertus Borgers (2de set)
18:00 - Bite the Bullit
18:45 - Een gitaar van steigerhout
19:30 - Ray Stepien Trio
21:00 - Ziedagewegband

Eten en drinken 

Afbeeldingsresultaat voor loemelaer logoDe inwendige mens wordt zeker niet vergeten. Zo is Brouwerij AMAI weer vertegenwoordigd met een selectie van de lekkerste Loemelaer speciaalbieren en is er voldoende te eten voor carnivoren en vegetariërs om de dag zonder hongergevoel door te komen.

 

Toegang 

De toegang is tot 19:00 €5,- Na 19:00 geld vrije toegang.
Let op: er is geen pinbetaling op het terrein mogelijk.

 

Parkeren

Graag willen wij jullie vragen te parkeren bij de parkeerplaats achter de muzenval aan de Zuster Reinildislaan (zie blauwe stip op onderstaande kaart). Van daar is het een klein stukje wandelen naar het Streekmuseum. Volg hiervoor de borden. 

route

 

 

 

Share