@Bibberblues volgen

Verbraak Van Bijnen | zaterdag 22-12

Wanneer: zaterdag 19:30
Waar: Protestants kerkje 

New Orleans… een verloren Mariachi-trompetter… de ritmesectie van een draai-orgel…Een wild groovende sousafoon en broeierige dobro- en banjogeluiden…
Duo virtuoze en grappige muzikanten in roots/americana/bluegrass/new orleans-stijl. Denk aan Ry Cooder, Dr. John, Willie Nelson, Louis Armstrong...


Joost Verbraak en Jan van Bijnen (multi-instrumentalisten voor o.m. Freek de Jonge, Margriet Eshuijs, Point Quiet, Rob de Nijs, Ralph de Jongh) zetten de luister- en festivalpodia op hun kop met een uitgekiende muziekmix.

Na een succesvolle generale op Backyard Classics hebben wij dit getalenteerde duo uitgenodigd om de zaterdag van de Bibberblues in stijl te openen in het Protestants Kerkje. 

Reserveren

Het optreden in het Protestants Kerkje is het enige optreden waar kosten aan verbonden zijn. De kosten zijn 5 euro per persoon om het optreden bij te wonen. Hier is enerzijds voor gekozen omdat het ieder jaar drukker wordt in het kerkje en we de bezoekerstroom in toom willen houden. Daarnaast creëren we wat extra financiële ruimte om de muzikale kwaliteit te waarborgen en de rest van het festival wel vrij toegankelijk te kunnen houden. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (Frans Maas). Geef daarbij aan voor hoeveel personen je een plaats wilt reserveren. Je ontvangt dan een voorlopige reservering (zolang de voorraad strekt) met verdere informatie. Zodra de betaling in orde is is de reservering definitief en ontvang je een bevestiging die toegang geeft voor het optreden van Verbraak Van Bijnen. Ben er op tijd bij, de plaatsen zijn beperkt en dit wil je niet missen!

 

Share