@Bibberblues volgen

Tip Jar | zaterdag 16-12

Wanneer: zaterdag 19:30
Waar: Protestants kerkje 

Tip-Jar-trio-foto-Wil-Crooymans-1Tip Jar, de band van Bart de Win en Arianne Knegt, timmert alweer een aantal jaren aan de weg met hun Songs about love and life in het folk-, pop- en americanagenre, met invloeden uit pop en jazz. Bart was gedurende 15 jaar Vaste Man bij Gerard van Maasakkers, speelde met Birds of Chicago, Walt Wilkins, JW Roy en in Matthews Southern Comfort, maar concentreert zich de laatste jaren vooral op Tip Jar. Bart en Arianne nemen het publiek aan de hand van hun originele liedjes en de nodige anekdotes mee over de plattelandswegen door het zuiden van de Verenigde Staten. Hun zojuist verschenen derde album Gemstone Road werd opgenomen in Austin, Texas en geproduceerd door Walt Wilkins.

Het buitenlandse avontuur zorgde voor een andere sound. Donker en kleurrijk. Het plan om Nederland en Amerika muzikaal te laten samensmelten kwam soepel van de grond met bijdragen van vaste Tip Jar-muzikant (en jarenlange collega-Vaste Man bij Gerard van Maasakkers) Harry Hendriks op gitaar, ukulele en banjo. De recensies liegen er niet om. En weer verder gaat de carrousel.


Bart de Win: toetsen, gitaar, zang
Arianne Knegt: zang
Harry Hendriks: gitaar, banjo, ukelele, zang

Reserveren

Het optreden in het Protestants Kerkje is het enige optreden waar kosten aan verbonden zijn. De kosten zijn 5 euro per persoon om het optreden bij te wonen. Hier is enerzijds voor gekozen omdat het ieder jaar drukker wordt in het kerkje en we de bezoekerstroom in toom willen houden. Daarnaast creĆ«ren we wat extra financiĆ«le ruimte om de muzikale kwaliteit te waarborgen en de rest van het festival wel vrij toegankelijk te kunnen houden. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (Frans Maas). Geef daarbij aan voor hoeveel personen je een plaats wilt reserveren. Je ontvangt dan een voorlopige reservering (zolang de voorraad strekt) met verdere informatie. Zodra de betaling in orde is is de reservering definitief en ontvang je een bevestiging die toegang geeft voor het optreden van Tip Jar . Ben er op tijd bij, de plaatsen zijn beperkt en dit wil je niet missen!

 

Share