@Bibberblues volgen

Dee's Honeytones | Zaterdag 17-12

Wie: Dee's Honeytones
Waar: Zaterdag 17dec. Oud Brabant | 22:00

Dee’s Honeytones, geboren in de rockabilly, opgegroeid in de western swing, uitmondend in een jumpblues/ boppin' rhythm and blues ervaring.

Zangeres Dee Ann wisselt piano, hammond en akoestische gitaar moeiteloos af on stage, terwijl Pat op electrische gitaar, zijn bandleden opzweept en tot waanzin drijft. Gelukkig speelt Mars zijn walking bassriffs op zijn contrabas onverstoorbaar door terwijl Rene (over de grenzen beter bekend als "den straffe") het geheel strak in het gareel weet te houden.

Van wie hebben ze het afgekeken? Etta James, Elmore James, T-Bone Walker, Wynonie Harris om maar een paar te noemen.

Hun eerste  cd "Hot Damn!" met 13 eigen nummers, kwam uit in 2014, en werd goed ontvangen, met name in België, Duitsland en Frankrijk waardoor ze op diverse festivals welkom werden geheten, waaronder Bethune Retro (Frankrijk), Rockin' around Turnhout (Belgie), Rolmo's Rootsrock (Belgie), maar ook in Nederland Rock and Roll SUNday Hoorn, Texel blues etc.

Niet alleen op grote festivals, maar ook daar waar bier wordt geschonken en een klein podium staat, of in een hoek van een tuinfeest, laten ze een onuitwisbare muzikale indruk achter. 

De nummers van hun aanstaande tweede cd, zijn al geschreven en zullen live ten gehore gebracht worden. Ze zijn meer dan klaar voor de "Dee's Honeytones play the blues" tour!

 

 

Share