@Bibberblues volgen

AJ Plug in het Protestants Kerkje | Zaterdag 17-12

Traditioneel wordt de zaterdag van de Bibberblues geopend in het Protestants Kerkje aan de markt. Vanwege de unieke akoestiek en sfeervolle setting is dit altijd een van de optredens waar veel naar uitgekeken wordt.  

Dit jaar is het aan AJ Plug om het kerkje in beroering te brengen. Het is lang geleden dat wij een vocaliste in het kerkje hadden en wij vonden het wel eens tijd om ook eens dit aspect van de blues te belichten in het kerkje.

Verwacht een optreden van een krachtige vocaliste die onder minimale muzikale begeleiding met passie haar blues/gospel liederen ten gehore zal brengen. 

 

 

 

www.ajplug.nl

Reserveren

Het optreden in het Protestants Kerkje is het enige optreden waar kosten aan verbonden zijn. De kosten zijn 5 euro per persoon om het optreden bij te wonen. Hier is enerzijds voor gekozen omdat het ieder jaar drukker wordt in het kerkje en we de bezoekerstroom in toom willen houden. Daarnaast creƫren we wat extra financiƫle ruimte om de muzikale kwaliteit te waarborgen en de rest van het festival wel vrij toegankelijk te kunnen houden. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Frans Maas). Geef daarbij aan voor hoeveel personen je een plaats wilt reserveren. Je ontvangt dan een voorlopige reservering (zolang de voorraad strekt) met verdere informatie. Zodra de betaling in orde is is de reservering definitief en ontvang je een bevestiging die toegang geeft voor het optreden van AJ Plug . Ben er op tijd bij, de plaatsen zijn beperkt en dit wil je niet missen!

 
Share