@Bibberblues volgen

Doghouse Sam and his Magnatones

Waar: Oud Brabant
Wanneer: zaterdag 21 december 22:00

Doghouse Sam and his Magnatones wordt al een tijdje de nieuwe roots-sensatie van de lage landen genoemd. Door de wereldwijde release van hun indrukwekkend debuutalbum “Buddha Blue” kreeg de band ook internationaal heel wat lofbetuigingen en werden ze onlangs in het gerenommeerde Duitse Bluesnews magazine omschreven als “…the Paladins

meet Howlin’ Wolf…” 

Dit Belgisch-Nederlands trio bestaande uit Wouter Celis aka Doghouse Sam (ex-Rhythm Bombs) op zang en diverse gruizige gitaren, waaronder het tegenwoordig onvermijdelijke blikken exemplaar met slide. Franky Gomez (ex-TEE -TB4Q) op drums en Jack Fire O’Rooney (ex-Seatsniffers) op de contrabas gaan “back to basic” en benaderen roots-, rock- en bluesmuziek zoals het behoort: doorleefd, ruig en dan weer gevoelig maar vet swingend.  

 

Ervaar tijdens het optreden zelf hoe deze gasten hun muziek met groot vakmanschap ter plaatse creëren, en je van je sokken blazen met hun geheel eigen én energieke benadering van de blues. Een aanrader van de bovenste plank dus niet te missen!

 

Share