@Bibberblues volgen

Bibberblues 2013 van 19 t/m 22 december

Om elk jaar het Bibberbluesfestival te kunnen organiseren moeten we afspraken maken met kroegen,restaurants en bedrijven (sponsoring). Het was dit jaar goed te merken dat de crisis ook in Eersel is doorgedrongen. De budgetten staan onder druk en iedereen let nauwlettend op de uitgaven. Als Bibberblues respecteren we die situatie maar laten ons er niet door uit het veld slaan. Eigenlijk zijn we extra gemotiveerd. Want de blues is de muziek bij uitstek die van alle ellende toch nog een feest maakt.

 

Dus staat Bibberblues 2013 in het teken van het overleven van de crisis.

Dit jaar werden we geconfronteerd met 2 kroegen die gesloten zijn zonder zicht op een opening. Een ander podium haakte af om bedrijfstechnische redenen. Gelukkig hebben we er 2 nieuwe locaties voor een optreden bij kunnen vinden en is het vernieuwde zaaltje van de Mert op tijd klaar. Daarom is het toch weer gelukt om een mooi programma samen te stellen met variatie en verrassingen. Bijzonder is het intieme karakter van een aantal optredens. En alle optredens zijn weer gratis toegankelijk. Met heel veel dank aan onze sponsoren en de opbrengst van Backyard Classics. Met dit festival in de boomgaard van museum de Acht Zaligheden verdienen we het geld om de begroting van het Bibberbluesfestival sluitend te maken.

Wij zijn iedereen die daaraan meegewerkt heeft en in het bijzonder het museum zeer erkentelijk. 

Het was moeilijk dit jaar, maar het is weer gelukt. Om met John Lee Hooker te spreken: “Blues is the Healer”. Iedereen een mooie en gezellige bibberblues. Laat je zorgen thuis.

Share